Welcome to Black Liquid Software

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Ketchup

WoB Forums down today. april 30th - may 1st

30 posts in this topic

Well, thank YOU, Ketchup, for staying on top of this, and keeping us informed. Been a part of SOOOO many forums where they basically just ignore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Thank you very much - @ Ketchup for you information about WOB and for hard work on restoring the site - @The Big Chihuahua:D .Regards

@Ketchup - does not work - logout - there is a message - a fatal error -WOB . - "Fatal error: Call to undefined function safe_unserialize() in /home/content/22/6530022/html/wob/Sources/Subs-Auth.php on line 114 "

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

18 minutes ago, taniu said:

@Ketchup - does not work - logout - there is a message - a fatal error -WOB . - "Fatal error: Call to undefined function safe_unserialize() in /home/content/22/6530022/html/wob/Sources/Subs-Auth.php on line 114 "

I get the same message as well.

 

Also no Downloads section, and the whole Mods 107 forum is gone. I stand corrected... still there, only the MODS Garage category is in a different order than I was used too. :$

Edited by Discrepancy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I just made a new topic over there so posting is now working, but the downloads section is still missing.

Edited by Hawk

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think the reply is down again. Just now, I tried to reply to a post and got this:


Fatal error: Cannot redeclare strip_html_bbc__preg_callback() (previously declared in /home/content/22/6530022/html/wob/Sources/Post.php:2939) in /home/content/22/6530022/html/wob/Sources/Post.php on line 2947

Share this post


Link to post
Share on other sites

you guys will need to give a couple of days to get back at everything working ok...

the webmaster got to make a new install in a new folder, and trying to link everything to the old database. we have so much files... so much pictures... so much topics... and so much replys...

it is crazy. it is scary.

 

 

so it will take a while before everything get back.

 

also while fixing this or fixing that, it can break other things while working on this.

 

 

Thanks you for being patient, and very sorry for all the trouble it gives.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okey Dokey. Just reporting in, Sir!! (executes sharp salute)

 

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

seems for the moment we can again reply and get to personal messaging

only Gallery and Download we dont have access yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

May, 2nd. everything seems to be fixed snd working properly now.

 

thanks you all for your patience and very sorry for the trouble

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

*cheers wildly*

Yay for a working WoB! :)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now